Recyclebare verwarmingsbuis met 50 jaar garantie

Magnum Heating

De MAGNUM Tube is een 5-laags vloerverwarmingsbuis met diffusiedichte EVOH-laag en is vervaardigd van het PE-RT Type 1. Dit type PE-RT is sterk, flexibel en uitermate geschikt voor hoge temperaturen. De vloerverwarmingsbuis heeft een minimale levensduur van 50 jaar, wat tevens de garantieperiode is.

De recyclebare MAGNUM Tube wordt in verschillende diameters geëxtrudeerd in onze eigen fabriek in Tholen en is KOMO gecertificeerd. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden, is er een optimale kwaliteitsbewaking en kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit-verhouding aanbieden.

100% controle, 100% kwaliteit

Binnenkomende grondstoffen worden grondig getest voordat ze worden vrijgegeven. Onze PE-RT extruders garanderen een betrouwbaarheid en constante productkwaliteit. De kwaliteit van de buis wordt continu bewaakt. Tijdens het extrusieproces wordt de wanddikte, de buitenste en de binnenste diameter in realtime gemeten. Deze meetgegevens worden permanent digitaal opgeslagen en kunnen later worden geraadpleegd. 

De geproduceerde buis wordt getest in ons eigen laboratorium en hij wordt onderzocht door middel van een gesimuleerde veroudering. De structuur van de lagen worden microscopisch onderzocht. Het is van groot belang dat de onderlinge lagen de juiste dikte hebben en dat ze mooi consistent zijn. MAGNUM produceert een PE-RT Type 1 vloerverwarmingsbuis en is KOMO, SKZ en MPA gecertificeerd. 

Bezoek Magnum Heating op Vakbeurs Energie. 

Ga terug