Nationaal EPA Kwaliteitscongres

Op donderdag 24 mei wordt tijdens de beurs Renovatie in Den Bosch het Nationaal EPA kwaliteitscongres georganiseerd. 

Ter realisatie van afgesproken klimaatdoelstellingen, wordt het energielabel gezien als zeer belangrijk middel. En woningcorporaties, vastgoedeigenaren en woningbezitters weten: de renovatie van een gebouw is hét moment voor verhoging van dat label.

Beleid rondom en systematiek van het – inmiddels veelbesproken – energielabel, maar ook de  kwaliteit en ervaring van de betrokken adviseurs én de eventuele aanwezigheid van stimulerende (subsidie)maatregelen, zijn voor een groot deel succesbepalend.

Een vruchtbare voedingsbodem dus, voor een verhelderende conversatie – met experts en beleidsbepalers. Sprekers zijn afkomstig van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, ISSO, KvINL, FedEC en andere organisaties die het level playing field bezetten.

Bezoekers van het (gratis) congres worden geïnformeerd over (onder meer) een nieuwe systematiek (NTA8800), het EPA-adviesplatform als helpdesk, de vernieuwde diploma-eisen voor adviseurs en de subsidiemogelijkheden voor bijvoorbeeld Verenigingen van Eigenaren.

De bijeenkomst, die plaatsvindt van 10:30 tot 12:00 uur in de Renovatie Arena van Renovatie 2018, wordt georganiseerd door de Federatie van Energie Consultants (FedEC). Tickets voor Renovatie 2018 zijn – tijdelijk gratis – hier te verkrijgen.  

Ga terug