Innovation Energy Solutions

Tijdens de Vakbeurs Energie 2018 wordt de Innovation Energy Solutions Award uitgereikt aan het meest innovatieve product of tool. Bent u als energie-expert betrokken bij een innovatief product of tool waarmee energie wordt bespaard en een bijdrage wordt geleverd aan de energietransitie? Meldt deze innovatie aan en ding mee naar de Innovation Energy Solutions Award van het jaar 2018.

De winnaar krijgt de unieke kans om als delegate en/of spreker aanwezig te zijn bij de Strategie Summit Energie & Utilities, op 18 & 19 maart 2019 (t.w.v. € 1295,-). Tijdens deze exclusieve bijeenkomst in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort, discussiëren 70 topbestuurders uit de gehele energie keten gedurende 2 dagen over de meest relevante energie topics. Aanwezigheid bij de Summit is slechts op uitnodiging mogelijk. Bovendien behoort kosteloze deelname aan een van de opleidingen van Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) tot de prijs, naar keuze Energiebeheer, Duurzame Energie of Inkoop van Energie, desgewenst in de variant van Summercourse 2019.


Selectieprocedure

1. Deelnemers kunnen hun specifieke innovatief product of tool aan energiebesparing / energietransitie) aanmelden.
2. De vakjury beoordeelt de aanmeldingen en stelt de genomineerden vast.
3. De genomineerden presenteren zichzelf en het product of tool in het Energie Theater op 9 oktober tijdens de Vakbeurs Energie.
4. De jury bepaalt op 9 oktober de winnaar. Het bedrijf met het meest innovatieve product of tool mag zich winnaar van de Innovation Energy Solutions Award 2018 noemen!


Selectiecriteria project
1. Het gerealiseerde product of de tool moet passen binnen (een van) de volgende segmenten die op de beurs zijn vertegenwoordigd, te weten: 
 - Energie (besparing) in de Gebouwde omgeving 
 - Energie(besparing) in de Industrie 
 - Slimme en Duurzame mobiliteit
2. Het product of de tool moet innovatief zijn en aantoonbare energie besparen en duurzame toepassingen bevatten. Gegevens om dit te bewijzen moeten worden aangetoond. (bijv. labelsprong, energierekening verlaagt d.m.v. toepassen van (duurzame) innovaties)
3. Het product of de tool moet niet alleen een bijdrage leveren aan de energietransitie maar ook voor een transitie in de markt zorgen en als voorbeeld dienen voor anderen.
4. Het product of de tool moet gerealiseerd zijn in Nederland.

Aanmelden
Voldoet uw product of tool aan bovenstaande criteria? Dan is dit uw kans, schrijf u in en ding mee naar de Innovation Energy Solutions Award 2018! Vul onderstaande aanmeldformulier in maak kans op de titel. Aanmelden kan tot 1 september 2018 door het ingevulde aanmeldformulier toe te sturen naar Lisa Leeuwestein via lisa@54events.nl o.b.v. Aanmelding Innovation Energy Solutions Award.

application/msword Innovation Energy Solutions _aanmeldingsformulier NL.doc (51.7 kB)