Welke diensten bieden verhuisbedrijven?

Staat er een verhuizing op de planning en wil je deze zo soepel mogelijk laten verlopen? Huur een verhuisbedrijf in! Benieuwd wat een verhuisbedrijf allemaal voor je kan betekenen? We behandelen de meest populaire diensten in dit artikel.

Meubeltransport

Een verhuisbedrijf kan natuurlijk meubels verhuizen voor je. Onder dit meubeltransport valt ook een verhuisplan, waarbij duidelijk wordt besproken welke meubels moeten worden verhuist en wanneer het allemaal moet gebeuren. Dit meubeltransport is zowel mogelijk voor een particulier als een zakelijke verhuizing.

Prijsvoorbeeld: Reken voor de het meubeltransport tussen de €30,- en €40,- per uur, per verhuizer.

Liftservice

Gaat het om een verhuizing van of naar een flat? Een verhuisbedrijf kan bij deze gevallen een liftservice aanbieden! Dit scheelt enorm veel zwaar werk, doordat je niet met dozen en meubels van de trap af hoeft.

Prijsvoorbeeld: Een liftservice kost je € 65,- euro per uur.

Goederenopslag

Ga je verhuizen en weet je nog niet wat je aan moet met een deel van de meubels? Via een verhuisbedrijf kun je vaak een opslagruimte huren. Het voordeel hieraan is dat je tegelijk de verhuizers ook kan inschakelen om de meubels naar de opslagplaats te vervoeren en netjes op een plek te laten zetten. Zo ben je zeker van een veilige opslagplek!

Prijsvoorbeeld: Voor een opslag van 25 m³ betaal je € 125,- euro per maand.

verhuizers

Montageservice

In het demonteren van je meubels zit aardig wat tijd en energie. Een verhuisbedrijf kan naast demontage de meubels ook weer monteren. Dit bespaart je enorm veel frustratie. Wist je dat je veel verhuisbedrijven ook kan inschakelen voor het monteren van je Ikea en Leenbakker meubels?

Prijsvoorbeeld: Reken voor de montageservice tussen de €30,- en €40,- per uur.

Verhuiswagen huren

Wanneer je het zelf ziet zitten om de verhuizing te doen, kun je bij een verhuisbedrijf een verhuiswagen huren. Vraag advies om de grootte van het busje aan het bedrijf, zodat je niet te vaak heen en weer dient te rijden. Daarnaast kun je er altijd verhuizers of een chauffeur bij inhuren.

Prijsvoorbeeld: Een busje van 20m³ kost je met 1 verhuizer erbij gemiddeld € 520,- per dag.