Een verhuiswagen biedt veel voordelen tijdens een verhuisdag. Je hoeft minder heen en weer te rijden en weet zeker dat al je spullen veilig aankomen. Maar wat kost zo’n verhuiswagen eigenlijk?

Wat kost het huren van een verhuiswagen?

De kosten van het huren van een verhuiswagen kunnen erg verschillen. Er zijn een aantal factoren die hier invloed op hebben. Zo betaal je voor een verhuiswagen met een laadvolume van 20m3, €65,- per uur en voor een laadvolume van 50m3, €75,- per uur.

Daarnaast kan je er ook nog een voor kiezen om een verhuiswagen met chauffeur te huren of juist verhuizers die je ook helpen met de rest van de verhuis. Als je 1 verhuizer erbij huurt betaal je ongeveer €30,- tot €40,- per uur en als je 2 huurt loopt dit op naar €60,- tot €80,- per uur.

Onderdeel Prijs
Verhuiswagen met 20m3 laadvolume €65,- per uur
Verhuiswagen met 50m3 laadvolume €75,- per uur
1 verhuizer erbij €30,- tot €40,- per uur
2 verhuizers erbij €60,- tot €80,- per uur
Verhuislift inclusief bediener €65,- tot €85,- per uur

Waar moet je op letten als je een verhuiswagen huurt?

Je hebt nu dus een goed beeld van wat de kosten zijn van de verhuiswagens en welke soorten verhuiswagens er zijn, met de afmetingen die je nodig hebt. Hier vind je nog enkele handige tips voor wanneer je een verhuiswagen huurt, zodat je weet waar je op moet letten.

Tips voor waar je op moet letten bij het huren van verhuiswagens:

  •         Check goed op beschadigingen voordat je de verhuiswagen huurt en maak hier foto’s van
  •         Bekijk van tevoren goed hoeveel vrij kilometers er zijn
  •         Zoek een verhuiswagen uit die genoeg laadvermogen heeft
  •         Kijk goed of je een parkeervergunning nodig hebt
  •         Zoek van tevoren alvast uit hoe je de verhuiswagen het beste kan vullen

Zijn er bijkomende kosten voor een verhuiswagen huren?

Er zijn enkele bijkomende kosten waar je wellicht rekening mee moet houden. Zo zijn er bijvoorbeeld transportkosten, het aanvragen van een parkeervergunning, een weekend- en een spoedtoeslag. De kosten hiervan zullen verschillen. Op deze website vind je nog iets meer over de kosten van een verhuisservice en extra opties.