Nieuws

Eigen energie in zomer en winter

Gas verdwijnt, stroom is de toekomst. De combinatie windturbine/zonnepanelen wekt het hele jaar door voldoende stroom op.

Lees meer...

Meer installatiegemak door innovatieve installaties

Warmtepompen zijn hot: innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Die brengen betere prestaties én eenvoudiger installatie.

Lees meer...

Aansluitplicht op aardgas vervalt

De Eerste Kamer heeft de Wet Voortgang Energietransitie aangenomen. Daarmee vervalt de plicht om nieuwbouw aan te sluiten op aardgas.

Lees meer...

Collectief besparen op bedrijventerreinen

Bedrijven moeten energiebesparende maatregelen nemen die zich in 5 jaar laten terugverdienen. Met een collectieve aanpak lukt dat.

Lees meer...

Circulair renoveren, zoutgebaseerd

Gebruik van zoutgebaseerde PCM’s bij renovatieprojecten leidt tot energiebesparing, verduurzaming en comfortverhoging.  

Lees meer...

Symposium: verduurzaming van monumenten

Op vrijdag 25 mei wordt tijdens de beurs Renovatie een gratis symposium over de verduurzaming van monumenten georganiseerd.

Lees meer...

Seminar: de energieprestatiegarantie

‘Trias energetica met prestatiegarantie’ is het thema van een gratis seminar op woensdag 23 mei tijdens de beurs Renovatie 2018.

Lees meer...

Het belang van schoon systeemwater

Wat begon met de reiniging van stoomlocomotieven, groeide uit tot een specialisatie in waterbehandeling voor koel- en verwarmingssystemen.

Lees meer...

Excellente luchtverdeelsystemen

Een innovatief, modulair luchtverdeelsysteem, geschikt voor alle mechanische ventilatiesystemen – met of zonder warmteterugwinning.

Lees meer...

Vraagbaak voor duurzaamheidskwesties

Een expertisestand voor duurzaamheidsvragen over bestaande woningen en utiliteitsgebouwen: Vaillant en AWB delen hun kennis.

Lees meer...