Laatste nieuws van de beursvloer

Een positieve beleving van Vakbeurs Energie 2017 bracht een flink aantal exposanten ertoe om gelijk een stand te boeken voor de editie van dit jaar. Dat is goed nieuws voor iedereen die zich bezighoudt met energiebesparing en -transitie.

Want op de beurs van vorig jaar kwamen exact 11.496 professionals samen en werden zo’n 98.000 inhoudelijke gesprekken gevoerd, resulterend in ongeveer 15.000 geplande vervolgafspraken direct na de beurs. En uiteraard gaan we ook dit jaar voor een dergelijk ­– fantastisch – resultaat.

De opzet van dit jaar is daar dan ook volledig op gericht: een mooi aanbod van kennis en expertise op de vloer, een duidelijke indeling (met de entree direct in verbinding met elke hal) en – met dank aan onze partners – een ijzersterke randprogrammering met congressen, workshops en seminars.

Voor meer informatie over Vakbeurs Energie 2018 en het – tot eind maart nog tegen vroegboektarief – reserveren van een stand of locatie, kan contact worden opgenomen met Rein Bosma. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-38145224 en per e-mail via rein@54evenst.nl.

Ga terug