Installatiegemak met innovatieve installaties

Warmtepompinstallaties zijn populair. Productinnovaties volgen elkaar dan ook in hoog tempo op en zorgen niet alleen voor steeds betere prestaties, maar verlichten ook het leven van installateurs aanzienlijk.

Airview Luchtbehandeling BV is leverancier van industriële apparatuur en kan bogen op een schat aan kennis van – en jarenlange ervaring in warmtepompinstallaties en koelmachines, met name als het gaat om koudwatermachines en warmtepompen tot circa 300 kW.

Sinds 2015 is de onderneming uit Hendrik-Ido-Ambacht exclusief importeur van Clivet. Daarmee verbreedde zij haar assortiment met machines voor de grotere capaciteiten en kon zij zo een sterk aanvullend productprogramma aanbieden, dat nog altijd voortdurend verbetert.

Installatiegemak is een belangrijk thema bij Clivet. Een voorbeeld is de Zephir ventilatie-unit: ventilatie en luchtbehandeling inclusief koeling en verwarming in één systeem; alle techniek opgenomen in één compacte machine. De engineering verloopt daardoor aanzienlijk efficiënter.

De focus bij Clivet ligt op onderscheidende producten en innovatie. Zo is Clivet voorloper op het gebied van de multi-scroll techniek en  hoge energie-efficiëntie. De systemen met klasse A zijn geschikt voor toepassing in projecten met LEED of BREEAM classificatie.

Omdat ondersteuning op het project van de installateurs bij service, storingen en reparaties steeds belangrijker wordt, is Airview ook betrokken in de engineeringsfase en bij de productselectie. Tevens verzorgt zij koeltechnisch onderhoud aan koelmachines, warmtepompen en rooftops.

Airview is aanwezig op Vakbeurs Energie, van 9 t/m 11 oktober 2018 in Den Bosch.

Ga terug