‘Duurzame warmtevoorziening' is geen modewoord

Advertorial

Caleffi

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van systemen en hydraulische concepten voor centrale verwarming, watertechnologie en warmtesystemen.

Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen en aan de meest strenge Europese normen. Constante investering in onderzoek en ontwikkeling, vernieuwing en kennis maken deel uit van het Caleffi-DNA. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie, die ze van A tot Z volledig zelf beheerst.

Het doel van Caleffi is om duurzame installaties te ontwerpen, samen met de HVAC-branche, en daarbij ondersteuning te bieden van ontwerp tot oplevering. Voor een optimale prestatie van duurzame installaties is een aanpak nodig waarbij samenwerking met verschillende partijen cruciaal is.

‘Duurzame warmtevoorziening’ is voor Caleffi geen modewoord maar een domein waarin Caleffi investeert en een grote expertise kan voorleggen. Ontdek tijdens de Energiebeurs systemen en oplossingen voor warmtenetten, stadsverwarming en blokververwarming: de nieuwste afleversets en componenten voor een optimaal ingeregelde installatie.

Bovendien kan Caleffi ondersteunen in grote en kleine projecten m.b.t. het optimaliseren van hydraulische concepten om de meest rendabele installatie te ontwerpen en uit te voeren.

Bezoek Caleffi op Vakbeurs Energie.

Ga terug