Duurzaamheid en comfort gaan prima samen

Advertorial

Vaillant/AWB

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar manieren om hun woning te verduurzamen. Vaillant Group krijgt van consumenten, installateurs, architecten en adviseurs dan ook veel vragen over de mogelijkheden de warmtepompsystemen die zijn aanbieden. Bij de aanschaf van een gasgestookte hr-ketel kijken consumenten bovendien vooral naar de meest energiezuinige producten binnen de benodigde CW-klasse. 

Hoewel de energiezuinige hr-ketels, zoals de ecoTEC plus, nog altijd het meest verkocht worden, constateren zij wel een verschuiving richting warmtepompsystemen. Dit heeft te maken met de gunstige subsidieregelingen die beschikbaar zijn, waardoor de terugverdientijd verkort wordt.

Technisch Project Advies
Ook marktpartijen zoals woningbouwcorporatie en ontwikkelaars kiezen steeds vaker voor het duurzaam bouwen of renoveren van woningen. Als fabrikant zien Vaillant en AWB het als hun taak om zoveel mogelijk kennis te delen en partners zo goed mogelijk te ondersteunen. Met de online servicedienst TPAonline kunnen adviseurs, architecten en aannemers gratis online gesprekken voeren met deskundigen van de afdeling Technisch Project Advies.

Vaillant Group is overtuigd van het feit dat duurzaamheid en comfort prima samengaan. CO2-uitstoot verminderen en kosten besparen op de energierekening zijn belangrijke doelen, maar prettig wonen is evengoed van belang. Bij het ontwikkelen van de producten kijken zij daarom altijd kritisch naar beide aspecten.  

De merken Vaillant en AWB (Vaillant Group) bieden klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak. De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Op het gebied van verwarmingstechnologie zijn ze de op een na grootste fabrikant in Europa. De Vaillant Group is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen met eigen nationale verkoopbedrijven en exporteert naar ruim 60 landen.

Ga terug