gratis voorregistratie energie

Plan een afspraak met een RVO.nl adviseur

assets/www.ecomobiel.nl/img/2016/RvOlogo.jpgBent u als ondernemer actief op het gebied energiebesparing of duurzame opwekking? Staat uw organisatie voor (financiële) uitdagingen om energie te besparen binnen uw eigen bedrijfsvoering? Bent u bezig om een energie gerelateerde innovatie te ontwikkelen of op de markt te brengen?

RVO.nl helpt ondernemers en organisaties die werk willen maken van duurzaamheid en energiebesparing! Met advies, subsidies, fiscale voordelen of andere vormen van ondersteuning.

Wilt u weten wat de concrete mogelijkheden zijn voor u en uw organisatie? Plan dan een persoonlijk adviesgesprek met één van de RVO.nl adviseurs tijdens Ecomobiel en Vakbeurs Energie via de registratiemodule.

Heeft u zich nog niet geregistreerd? Dan kunt u zich hier aanmelden en een advies gesprek inplannen met een RVO adviseur. Heeft u zich al geregistreerd? Onderaan uw bevestigingsmail vindt u een link waarmee u terug de registratie in kan! 

 

Lezingen en workshops
Bezoek ook de RVO.nl lezingen en workshops over energiebesparing voor bedrijven, DKTI-transport, bodemenergie en de verplichting van energielabel C voor kantoren in 2023.

Bekijk hier het inhoudelijk programma van Ecomobiel en Vakbeurs Energie