Energie Talent van het Jaar 2018

Tijdens Vakbeurs Energie 2018 worden aanstormende energieprofessionals in het zonnetje gezet! Ben je net afgestudeerd of bezig met de laatste fase van je studie? Ben jij betrokken bij innovatieve projecten of -concepten om energie te besparen en te verduurzamen? Dan is dit je kans om je netwerk binnen de energiebranche te vergroten.

Draag jezelf voor of laat je voordragen om in aanmerking te komen voor de titel Energie Talent van het Jaar 2018. De winnaar krijgt de unieke kans om als delegate en/of spreker aanwezig te zijn bij de Strategie Summit Energie & Utilities, op 18 & 19 maart 2019 (t.w.v. € 1.295,-). Tijdens deze exclusieve bijeenkomst op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort, discussiëren 70 topbestuurders uit de gehele energieketen gedurende 2 dagen over de meest relevante en actuele energie topics. Aanwezigheid bij de Summit is slechts op uitnodiging mogelijk.

Bovendien behoort kosteloze deelname aan een van de opleidingen van Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) tot de prijs, naar keuze Energiebeheer, Duurzame Energie of Inkoop van Energie, desgewenst in de variant van Summercourse 2019.

Selectieprocedure
1. Kandidaten (en hun specifieke project of bijdrage aan energiebesparing / energietransitie) worden voorgedragen of kunnen zichzelf aanmelden.
2. De vakjury beoordeelt de aanmeldingen en stelt de genomineerden vast.
3. De genomineerden presenteren zichzelf en het project op 11 oktober tijdens de Vakbeurs Energie.
4. De jury bepaalt op 11 oktober de winnaar. Hij/zij mag zich Energie Talent 2018 noemen.


Selectiecriteria project
1. Het gerealiseerde project en/of de gerealiseerde bijdrage van het Energie Talent moet passen binnen (een van) de volgende segmenten die op de beurs zijn vertegenwoordigd, te weten:
- Energie (besparing) in de Gebouwde omgeving
- Energie(besparing) in de Industrie
- Slimme en Duurzame mobiliteit

2. Het project en/of de bijdrage moet innovatief zijn en aantoonbaar energie besparen en duurzame toepassingen bevatten. Bewijsmateriaal hiervoor moet worden meegeleverd (bijv. labelsprong, lagere energierekening d.m.v. het toepassen van (duurzame) innovaties).

3. Het project moet niet alleen een bijdrage leveren aan de energietransitie maar ook voor een transitie in de markt zorgen en als voorbeeld dienen voor anderen.

4. Het project moet gerealiseerd zijn in Nederland.


Selectiecriteria kandidaat
1. Het Energie Talent 2018 is een aanstormend energie expert binnen zijn/haar organisatie
2. Het Energie Talent 2018 is een innovatieve inspirator en blinkt uit in het motiveren van zijn omgeving om tot grote prestaties te komen om projecten te realiseren en klanten tevreden te stemmen.
3. Het Energie Talent 2018 beschikt over goede communicatievaardigheden om zijn/haar plannen te presenteren.
4. Het Energie Talent 2018 is iemand die niet alleen de eigen organisatie maar ook de omgeving daarbuiten stimuleert om energietransitie te realiseren.

Aanmelden
Voldoet u en uw project of dat van uw collega aan bovenstaande criteria? Dan is dit uw kans, schrijf u in en ding mee naar de titel Energie Talent 2018. Vul onderstaand aanmeldformulier in en maak kans op de titel. Aanmelden kan tot 1 september 2018 door het ingevulde aanmeldformulier toe te sturen naar Lisa Leeuwestein via lisa@54events.nl o.b.v. Aanmelding Energie Talent Award.

application/msword Download hier het aanmeldformulier (51.7 kB)