Energie Professional van het Jaar 2017

Tijdens de Vakbeurs Energie 2017 wordt de Energie Professional van het Jaar 2017 bekendgemaakt.

Bent u als energie-expert werkzaam in uw organisatie? Heeft u onlangs een energiebesparend / verduurzamend project helpen uitvoeren? Draag u zelf voor of laat u voordragen om in aanmerking te komen voor de titel Energie Professional van het Jaar 2017.

De winnaar krijgt de unieke kans om als delegate en/of spreker aanwezig te zijn bij de Strategie Summit Energie & Utilities, op 19 & 20 maart 2018 (t.w.v. € 1295,-). Tijdens deze exclusieve bijeenkomst in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort, discussiëren 70 topbestuurders uit de gehele energie keten gedurende 2 dagen over de meest relevante energie topics. Aanwezigheid bij de Summit is slechts op uitnodiging mogelijk. Bovendien behoort kosteloze deelname aan een van de opleidingen van Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) tot de prijs, naar keuze Energiebeheer, Duurzame Energie of Inkoop van Energie, desgewenst in de variant van Summercourse 2018.


Selectieprocedure

1. Kandidaten (en hun specifieke project of bijdrage aan energiebesparing / energietransitie) worden voorgedragen of kunnen zichzelf aanmelden.
2. De vakjury beoordeelt de aanmeldingen en stelt de genomineerden vast.
3. De genomineerden presenteren zichzelf en het project in het Energietheater op 4 oktober tijdens de Vakbeurs Energie.
4. De jury bepaalt op 10 oktober de winnaar. Hij/zij mag zich Energie Professional van het Jaar 2017 noemen.


Selectiecriteria project
1. Het gerealiseerde project en/of de gerealiseerde bijdrage van de Energie Professional moet passen binnen (een van) de volgende segmenten die op de beurs zijn vertegenwoordigd, te weten:
  - Energie (besparing) in de Gebouwde omgeving
  - Energie(besparing) in de Industrie
  - Slimme en Duurzame mobiliteit 
2. Het project en/of de bijdrage moet innovatief zijn en aantoonbare energie besparen en duurzame toepassingen bevatten. Gegevens om dit te bewijzen moeten worden aangetoond. (bijv. labelsprong, energierekening verlaagt d.m.v. toepassen van (duurzame) innovaties)
3. Het project moet niet alleen een bijdrage leveren aan de energietransitie maar ook voor een transitie in de markt zorgen en als voorbeeld dienen voor anderen.
4. Het project moet gerealiseerd zijn in Nederland.


Selectiecriteria kandidaat
1. De Energie Professional van het Jaar 2017 is een energie-expert binnen zijn/haar organisatie.
2. De Energie Professional 2017 is een innovatieve inspirator en blinkt uit in het motiveren van zijn omgeving om tot grote prestaties te komen om projecten te realiseren en klanten tevreden te stemmen.
3. De Energie Professional 2017 beschikt over goede communicatievaardigheden om zijn/haar plannen te presenteren.
4. De Energie Professional 2017 is iemand die niet alleen de eigen organisatie maar ook de omgeving daarbuiten stimuleert om de energietransitie te realiseren.

Aanmelden
Voldoet u en uw project of dat van uw klant/collega aan bovenstaande criteria? Dan is dit uw kans, schrijf u in en ding mee naar de titel Energie Professional 2017. Vul onderstaande formulier in maak kans op de titel. Aanmelden kan tot 1 september 2017.

Aanmeldingsformulier Energie Professional van het jaar 2017