Deelnemen aan Vakbeurs Energie? Dat kan op verschillende manieren. Vanzelfsprekend is het mogelijk een stand op de beursvloer te huren. Voor optimale online en/of offline zichtbaarheid kan hier Sponsoring & Promotie aan toegevoegd worden. Daarnaast zijn er op de beursvloer diverse goedbezochte praktijktheaters aan een zeer gerichte doelgroep oplossingen of visies gepresenteerd kunnen worden.

UW STAND OP DE BEURSVLOER

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2017/Logo paneel VE kader.JPG

Sluit u aan bij de ruim 350 exposanten en partners op de beursvloer. U heeft u al een volledig verzorgde en ingerichte stand vanaf EUR 2.985,-.

Ook deze stands zijn overigens naar wens te personaliseren door bijvoorbeeld de achterwand te voorzien van een full color foto. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

Wilt u liever uw eigen stand neerzetten? Ook dat kan vanaf een standgrootte van 30 vierkante meter.

De beursvloer is ingedeeld in diverse segmenten zodat oriëntatie voor onze bezoekers overzichtelijk blijft. 

Is er nog plaats in uw segment? Benieuwd naar de mogelijkheden?

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Neem-contact-met-mij-op.jpg

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/StandVBE574px.jpg

 

SPONSORING & PROMOTIE

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Sponsor-container-VBE.jpg

Wilt u een optimale zichtbaarheid creëren voor uw organisatie of product? Maak dan gebruik van een van vele promotiemogelijkheden op en rond de beurs. Heeft u liever een online of emailcampagne? Ook dat is mogelijk. Wij beschikken over bijna 110.000 zakelijke opt -in emailadressen die wij regelmatig beraken met onze nieuwsbrieven.
Een paar voorbeelden:

Promopoint
Volop in de picture komen bij de 15.000 bezoekers voordat ze überhaupt de beursvloer op zijn gekomen? Dat kan via een promopoint bij de centrale entree of elders op en rond de beursvloer. Veel is hier mogelijk. Denk hierbij aan een promopoint van 1m² tot een plaats waar een complete vrachtwagen kan staan. Prijzen vanaf EUR 750,-. We bespreken graag de mogelijkheden.

Bannering op de website
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner op de homepage. Met deze banner kunt u op een strategisch gekozen positie door middel van een korte boodschap of het plaatsen van uw logo uw zichtbaarheid aanzienlijk verhogen. De banner is een bewezen, gemakkelijke en efficiënte manier om meer rendement uit uw deelname te halen. Prijzen vanaf EUR 995,- Let op het maximaal 5 partijen mogelijk!

Segmentsponsor (Maatwerk; exclusief per segment op de beurs)
Denkt u aan een bredere profilering, dan is een segmentsponsorschap wellicht iets voor uw. Dit is een op maat gemaakt pakket waarmee we precies de onderdelen in de campagne en op locatie benutten die voor u interessant zijn.

De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen. Voor extra voorbeelden klikt u hier.

Wilt u eens in gesprek om te kijken wat het best past bij uw wensen?

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Neem-contact-met-mij-op.jpg

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/SponsorVBE574px.jpg

LEZING IN EEN PRAKTIJKTHEATER

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Lezingen-container-VBE.jpg

Vakbeurs Energie trekt een hoogwaardig zakelijk publiek. Het opdoen van kennis en leren vanuit de praktijk is dan ook een van de belangrijkste bezoekmotieven. Logisch dat de praktijktheaters op de beursvloer ieder jaar goed worden bezocht!

Voor u als deelnemer een uitgelezen kans om voor een zeer gerichte doelgroep uw oplossing of visie te presenteren.

Dit jaar zijn er theaters met de thema’s Duurzaam, Binnenklimaat, Mobiliteit en Passief Bouwen. Bent u exposant, dan kunt u op iedere beursdag een lezing van 30 minuten geven. Uiteraard ontvangt u van ons een bestand met de contact- en profielgegevens van de aanwezige bezoekers. Prijs op aanvrag. 

Ja, wij hebben een interessante case, oplossing of verhaal voor jullie bezoekers!

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/Neem-contact-met-mij-op.jpg

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2016/LezingentheaterVBE574px.jpg