Zorg voor nog meer zichtbaarheid bij beursdeelname

Deelnemen aan Vakbeurs Energie en Ecomobiel kan op diverse manieren. Vanzelfsprekend is het mogelijk voor een all-in beursstand te gaan. Uw merk nog zichtbaarder maken bij de bezoeker is mogelijk met onderstaande promotiemogelijkheden van Vakbeurs Energie 2018. 

 

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2018/Upsell pagina/plattegrond v1.png

assets/www.energievakbeurs.nl/images/2018/Upsell pagina/beursfoto.JPG

 

Uw Stand op de beursvloer

Sluit u aan bij de ruim 350 exposanten en partners op de beursvloer. U heeft al een volledig verzorgde en ingerichte stand vanaf €3.165,-.

Wilt u liever uw eigen stand neerzetten? Ook dat kan vanaf een standgrootte van 30 vierkante meter.

Meer informatie is op aanvraag te verkrijgen bij Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Beursstand maatwerk

Uw all-in beursstand is voor €395,- naar wens te personaliseren door middel van een sticker op uw balie en uitvoering van uw tapijt en blikvanger in de kleur van uw keuze. Additioneel kunt u voor € 85,- per strekkende meter uw achterwand laten voorzien van een full colour print.

Meer informatie is op aanvraag te verkrijgen bij Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Praktijktheater workshop

Vakbeurs Energie trekt een hoogwaardig zakelijk publiek. Het opdoen van kennis en leren vanuit de praktijk is dan ook een van de belangrijkste bezoekmotieven. Logisch dat de praktijktheaters op de beursvloer ieder jaar goed worden bezocht!

Voor u als deelnemer een uitgelezen kans om voor een zeer gerichte doelgroep uw oplossing of visie te presenteren.

Dit jaar zijn er theaters met de thema’s Binnenklimaat, Gebouwschil, Smart Energy, Warmte & Elektriciteit, PassiefBouwen. Bent u exposant, dan kunt u op iedere beursdag een Workshop van 30 minuten geven. Uiteraard ontvangt u van ons een bestand met de contact- en profielgegevens van de aanwezige bezoekers.

Meer informatie kunt u opvragen bij Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Promopoint in de centrale hal

Volop in de picture komen bij de 15.000 bezoekers voordat ze überhaupt de beursvloer op zijn gekomen? Dat kan al vanaf €995,- via een promopoint bij de centrale entree. De mogelijkheden zijn hier vrijwel onbeperkt. Denk hierbij aan een promopoint van 1m² tot een plaats waar een complete vrachtwagen kan staan. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid in de centrale entree voor promo points.

Neem voor meer informatie contact op met Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Flyeren in de centrale entree en/of segment

Meer naamsbekendheid creëren of een speciale beursactie promoten? Voor €1995,- flyert u gedurende 3 dagen met maximaal 2 personen, vlak na de badgescan. Voor €995,- doet u hetzelfde, maar dan met 1 persoon en op de beursvloer. Voor datzelfde bedrag voegt u een 1-persoons flyerpositie toe aan uw promopoint in de entreehal.

Meer informatie is op de vragen bij Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Banners en bestickering

Uw product, dienst en/of onderneming op andere wijze in de kijker? Bijvoorbeeld door middel van vloerbestickering, banners of iets waaraan wijzelf nog niet eens dachten? Niet alles kan, niet alles mag, maar alles is bespreekbaar. Vloerstickers besteld u bijvoorbeeld al per 5 exemplaren vanaf €495,- (exclusief productiekosten).

Neem voor meer informatie contact op met Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Uw vacature op de digitale vacaturemuur

Tijdens Vakbeurs Energie kunt u uw openstaande vacatures in de spotlights zetten door gebruik te maken van de digitale vacaturemuur. Voor €150,- krijgt uw organisatie de kans om openstaande vacatures goed op te laten vallen en gericht uw potentiele toekomstige medewerker aan te spreken. Wilt u nog meer kans om gevonden te worden? Voor een meerprijs van €50,- is het ook mogelijk de vacature op de website van Vakbeurs Energie te presenteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Banner op de website

Een gemakkelijke, bewezen en efficiënte manier om meer rendement uit een beursdeelname te halen, is het plaatsen van uw banner op de website van Vakbeurs Energie. Met deze banner kunt u op een strategisch gekozen positie door middel van een korte boodschap of het plaatsen van uw logo uw zichtbaarheid aanzienlijk verhogen. Plaats uw banner nu voor een periode van 6 maanden op de website van Vakbeurs Energie (vaste locatie) voor €995,- excl. btw. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid!

Neem contact op met Rein Bosma voor meer informatie, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Logo op de blow-up plattegrond

Op de beursvloer oriënteren bezoekers vaak via de grote plattegronden die op strategische plaatsen in de hallen staan. Wij bieden dit jaar de mogelijkheid dat exposanten hier met een logo op terug kunnen komen voor €395,-. U bent daarmee dus in elke hal zichtbaar op de plattegrond waardoor de herkenbaarheid van u logo en dus uw stand vergroot wordt. Let op, er is maar een beperkte beschikbaarheid op de blow-up plattegrond.

Vraag meer informatie op bij Rein Bosma, 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Advertorial in de nieuwsbrief

De nieuwsbrieven van Vakbeurs Energie hebben een groot bereik. Met 100.000 trouwe lezers kunt u uw nieuws, productoplossingen en nieuwe releases onder de aandacht brengen met een advertorial in één van de nieuwsbrieven. Naast de aandacht in de nieuwsbrief worden advertorials ook gedeeld via social media. Een advertorial besteld u al vanaf €449,-.

Hierover kunt u meer informatie opvragen bij Diederik Jansen, via 06-46192141 of diederik@54events.nl.

 

Promo's op en rond het beursterrein

Er zijn diverse mogelijkheden voor promotie op en rond de Brabanthallen. Mogelijkheden en prijzen op aanvraag bij Rein Bosma, via 06-38145224 of rein@54events.nl.

 

Segmentsponsorschap

Denkt u aan een bredere profilering, dan is een segmentsponsorschap wellicht iets voor u. Dit is een op maat gemaakt pakket waarmee we precies de onderdelen benutten die voor u interessant zijn. Overkoepelend zult u in alle belangrijke uitingen van de beurs meegenomen worden als één van de segmentsponsoren. Per segment op de beursvloer is er ruimte voor 1 segmentsponsor.

Neem contact op met Rein Bosma voor de mogelijkheden: 06-38145224 of rein@54events.nl.