Co-locaties

Ecomobiel

assets/www.energievakbeurs.nl/images/logos/ecomobiel_website.jpgEcomobiel biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.”

Kijk voor meer informatie over Ecomobiel op www.ecomobiel.nl.

Passief Bouwen Event

assets/www.energievakbeurs.nl/images/logos/Passief Bouwen Event.jpgPassief bouwen slaat een brug tussen energieneutraal bouwen en comfortabel wonen, met slimme oplossingen die zowel de bouwer als de bewoner ten goede komen. Bij het ontwerpen van een passief huis wordt rekening gehouden met natuurkrachten, zodat de woning in de winter bijna vanzelf (=passief) warm blijft en in de zomer bijna vanzelf (=passief) koel. Stichting PassiefBouwen.nl toont op het PassiefBouwen Event de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Praktijkgerichte workshops en presentaties
Drie dagen lang kunt u deelnemen aan een inspirerend en leerzaam inhoudelijk programma. Hierin praten gerenommeerde sprekers hen bij over de ins en outs op het gebied van passief bouwen. Zoals de voordelen van wonen in een passief huis en nieuwe materialen en producten om de bouw van zo’n huis te realiseren. 

In samenwerking met Stichting PassiefBouwen.nlassets/www.energievakbeurs.nl/images/logos/Stichting-Passief-Bouwen.jpg
Het PassiefBouwen Event wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting PassiefBouwen.nl.