Vakjury

assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Kornelis Blok.png

De vakjury van de Energie Professional en Energie Talent van het jaar 2017 bestaat uit:


Prof. Kornelis Blok, TU Delft (juryvoorzitter)
Prof. dr. Kornelis Blok is professor in Energy Systems Analysis op de TU Delft en een van de oprichters van Ecofys waar hij nu Director of Science is naast zijn positie aan de TU in Delft.

 

assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Rik Luiten2.pngRik Luiten, Movares
Rik Luiten werkt graag aan projecten op het raakvlak van energietechniek en beleid. Rik heeft zowel een technische als sociaalwetenschappelijke achtergrond. Hij studeerde energietechniek/Operationele Techniek in Amsterdam en Technische Innovatiewetenschappen in Eindhoven. Rik heeft passie voor het delen van kennis. Naar zijn mening wordt het wiel veel vaker dan nodig opnieuw uitgevonden. Zonde! In dit kader is hij onder andere oprichter van het platform Smart Energy NL (ruim 1600 leden) en organiseert hij regelmatig kennisbijeenkomsten. Hij is sinds 2015 manager van de groep  Movares Energy.

 

assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Jan van Betten.jpgJan van Betten, Nudge B.V.
Jan van Bettem was directeur Reed Elsevier Duitsland en besloot zich daarna volledig te wijden aan het dichterbij brengen van een duurzame samenleving. En mensen te inspireren! Hij richtte Nudge, een bedrijf met een missie; blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale zekerheid.


assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Gerrit van Werven2.png

Gerrit van Werven, Energy Valley
Stichting Energy Valley zet zich met bedrijven, kennisinstellingen en overheden in om marktkansen op het gebied van schone en innovatieve energie te realiseren. Dit doen ZIJ in Drenthe, Friesland, Groningen en Noord-Holland Noord. Energy Valley is vanaf 2003 actief als clusterorganisatie om bedrijvigheid, banen en kennis op het gebied van duurzame energie in het Noorden uit te bouwen. Sindsdien zijn vele partijen en instanties betrokken bij talrijke investeringen in nieuwe energieproductie, infrastructuur en -kennis.

 

assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Mark Meijer2.pngMark Meijer, Energy Indeed
Energy Indeed is een initiatief van zonne-energiespecialist Mark Meijer. Hij richtte het bedrijf in april 2011 op om overheden en bedrijven te helpen bij het realiseren van zonne-energieambities. Vanuit Energy Indeed zijn sindsdien met succes uiteenlopende zonne-energieprojecten opgestart en uitgevoerd. Duurzaamheid, in de breedste zin van het woord, is daarbij altijd het uitgangspunt.