Energie Talent en Innovation Energy Solutions van het jaar 2018

Op dinsdag 9 oktober wordt de award voor de Innovation Energy Solutions het Energie Talent van het jaar uitgereikt. Op het hoofdpodium van de Vakbeurs Energie, het Energie Theater in hal 5, krijgen de genomineerde de mogelijkheid om hun innovatieve projecten, producten en/of concepten te pitchen. Naar aanleiding van de pitch zal de jury in beraad gaan waarna de award voor de Innovation Energy Solutions van het jaar en het Energie Talent van het jaar wordt uitgereikt.

Innovation Energy Solutions
Tijdens de Vakbeurs Energie 2018 wordt de Innovation Energy Solutions Award uitgereikt aan het meest innovatieve product of tool. Bent u als energie-expert betrokken bij een innovatief product of tool waarmee energie wordt bespaard en een bijdrage wordt geleverd aan de energietransitie? Meldt deze innovatie aan en ding mee naar de Innovation Energy Solutions Award van het jaar 2018.

Energie Talent van het jaar
Tijdens Vakbeurs Energie 2018 worden aanstormende energieprofessionals in het zonnetje gezet! Net afgestudeerde of studenten in de laatste fase van hun studie gericht op innovatie projecten of –concepten om energie te besparen en te verduurzamen kunnen zich aanmelden voor de Energie Talent van het jaar award.

Vakjury
De vakjury van de Energie Professional en Energie Talent van het jaar 2018 bestaat uit:

  • Prof. Kornelis Blok, TU Delft (juryvoorzitter)
  • Rik Luiten, Movares
  • Jan van Betten, Nudge B.V.
  • Gerrit van Werven, Energy Valley
  • Mark Meijer, Energy Indeed

 

assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Kornelis Blok.png    assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Rik Luiten2.png    assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Jan van Betten.jpg    assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Gerrit van Werven2.png    assets/www.energievakbeurs.nl/images/Jury-awards/Mark Meijer2.png

Prof. Kornelis Blok          Rik Luiten               Jan van Betten        Gerrit van Werven            Mark Meijer